«Нах#ра нам потрібен Орбан?!»: Сабо жорстко відреагував на зустріч Зеленського із шанувальником Путіна

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
559
1 голос
«Нах#ра нам потрібен Орбан?!»: Сабо жорстко відреагував на зустріч Зеленського із шанувальником Путіна
Колаж: FanDay.net
Колишній головний тренер київського Динамо та національної збірної України Йожеф для прокоментував приїзд прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана до Києва.

У вівторок, 2 липня, до столиці України для зустрічі з нашим президентом Володимиром Зеленським приїхав Віктор Орбан. Глава Угорщини також поспілкувався і з головним тренером збірної нашої країни Сергієм Ребровим.

Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю для сайту FanDay.net негативно відреагував на візит прибічника президента Росії Володимира Путіна.

Етнічний угорець та екснаставник синьо-жовтої збірної впевнений, що Орбан прибув до України за наказом Путіна.

«Орбан приїхав до Києва за вказівкою Путіна з Москви, а в цей час його очільник МЗС зідзвонювався з Лавровим. Ну невже Зеленський так і не зрозумів: нах#ра нам потрібен Орбан?! Уже вся Європа розуміє, що Орбан - ворог. Як би ЄС не намагався допомогти Україні, він блокує всі рішення», - сказав Сабо.

  • Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому футбольні уродженці Закарпаття Михайло Кополовець, Йожеф Сабо і Олександр Надь прокоментували вимоги уряду Орбана визнати усе Закарпаття «традиційно угорським».