Карпати ставлять палки в колеса Маркевичу: Циганик розповів, як клуб УПЛ поводиться з головним тренером

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
656
3 голоси
Карпати ставлять палки в колеса Маркевичу: Циганик розповів, як клуб УПЛ поводиться з головним тренером
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати (Львів)
Відомий журналіст Ігор Циганик розповів, як в Карпатах створюють проблеми головному тренеру команди Мирону Маркевичу. Кадрова ситуація новачка УПЛ нині дуже складна.

Журналіст Ігор Циганик розповів про стан справ у Карпатах перед стартом нового сезону, а також складнощі, із якими стикається Мирон Маркевич.

Циганик відверто висловив нерозуміння того, як комплектувати команду збирається шеф-скаут «левів» Гліб Корнієнко, який сам перебуває у Бразилії.

«Я важко уявляю, як можна формувати українську команду з Бразилії. Я так розумію, що зараз майбутній генеральний директор Карпат [Андрій Русол] збирає команду з того клубу [Дніпра-1], де він поки що працює. Може скластися така історія».

Також ведучий розповів про свою нещодавню розмову із Маркевичем.

«Він каже, що поки що обмежена кількість футболістів у команді. Важко буде починати тренувальний процес, якщо найближчим часом не відбудеться підсилення. Я так розумію, що не те що певний конфлікт є, але блокуються ці пропозиції, які дає Маркевич, на рівні скаутської служби».

На думку Циганика, такою пасивністю керівництво Карпат демонструє неповагу до Маркевича.

«Я такого не пам'ятаю у футболі, щоб так яскраво демонстрували... Маркевич легендарна постать для Львова, він не може залежати від когось. Треба швидше визначатися, бо можна в останній момент дати певних футболістів, а хто буде їх готувати?».

Він підкреслив, що ці ігри можуть в підсумку погано позначитися на результаті.

«Від того, як команда стартує, буде залежати багато чого. Зараз процес затягується достатньо серйозно».

Не оминув Циганик й теми приходу нового тренерського штабу Владислава Лупашка до команди Карпат U-19.

«Я знаю Маркевича давно, він гонорова людина і триматися за місце не буде. Тим більше, що у нього спиною є певна історія. Але ми ж розуміємо, що взяли тренерський штаб в U-19 для того, щоб через деякий час замінити [Маркевича]», – розповів журналіст в ефірі YouTube-програми «Циганик LIVE».

  • Нагадаємо, що в минулому сезоні Карпати під керівництвом Маркевича стали другими у Першій лізі та підвищилися у класі;
  • Початок нової кампанії запланований на 3 серпня.