Інтерес Динамо до ексзахисника Манчестер Юнайтед: джерело повідомило неочікувану новину

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
290
1 голос
Інтерес Динамо до ексзахисника Манчестер Юнайтед: джерело повідомило неочікувану новину
Лукаш Бейгера. Фото: Google
Вчора, 30 червня, з’явилась інформація про інтерес київського Динамо до захисника польського Шльонска, який перебував у системі Манчестер Юнайтед, Лукаша Бейгера.

У неділю, 30 червня, повідомлялося, що столичний гранд зробив пропозицію полякам щодо підписання захисника Лукаша Бейгери. 

Але сьогодні, 1 липня, з’явилася інформація, яка спростовує новину, заявляючи, що чутки розпустили агенти, а самого гравця забракували селекціонери команди Олександра Шовковського. 

«Наші джерела стверджують, що апріорі кандидатура Бейгера виплила з подачі відомого українського агентства, яке запропонувало його киянам і намагалось просунути його кандидатуру. 

Однак гравець не сподобався селекційній службі клубу, особливо його здатність до фізичної боротьби і боротьби на другому поверсі. Тим самим, кандидатура польського захисника станом на сьогодні є неактуальною для Динамо‎».

Джерело повідомило, що у чутках зацікавлений Шльонськ, який планує вигідно продати оборонця.

«Жодних офіційних пропозицій київський клуб не робив. Польська преса роздмухує цей інтерес, адже в ньому зацікавлені як агенти, так і Шльонск, який має намір продати захисника і за допомогою штучного ажіотажу хоче підняти ціну на Лукаша. 

Таким чином не варто розраховувати на цей перехід до столичного клубу‎», – стверджує телеграм-канал «Футбол з вертольоту‎».

  • У минулому сезоні гравець провів 32 матчі за Шльонськ, відзначившись одним голом.
  • Transfermarkt оцінює Бейгера у півтора мільйона євро. Його контракт із польським клубом діє до 30 червня 2025 року.
  • У 2018-2021 роках Лукаш грав за юнацькі команди Манчестер Юнайтед (три асисти у 29 матчах за колективи U-18, U-21 та U-19).
  • Також Бейгер викликався до юнацької та молодіжної збірної Польщі.