Легенда Динамо виніс жорсткий вердикт команді Шовковського: культовий захисник озвучив неприємну правду

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
1528
1 голос
Легенда Динамо виніс жорсткий вердикт команді Шовковського: культовий захисник озвучив неприємну правду
Владислав Ващук, фото: Instagram
Легендарний захисник київського Динамо Владислав Ващук відверто оцінив рівень нинішнього складу команди. Особливо йому не подобається захисна ланка.

Колишній захисник Динамо Владислав Ващук поділився думками стосовно кадрової ситуації в клубі. Він незадоволений обороною команди.

«В обороні – півтора чоловіки є. Хто? Не буду казати, вони самі все знають, навіщо. Багато чого там є того, що не повинно було б бути в Динамо, скажемо так. Сьогодні маємо, що маємо».

Легендарний гравець біло-синіх при цьому побажав удачі головному тренеру команди Олександру Шовковському. Щоправда, він не знає, на яке місце в УПЛ претендуватиме столичний гранд.

«За яке місце боротиметься Динамо? Не знаю. Я просто побажаю тренерському штабу, щоб у них все вдалося. Сані Шовковському, Серьозі Федорову. Вони і так витягнули друге місце з тим складом, що був. Вони дуже гарно зіграли», – розповів Ващук в ефірі YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Динамо цього літа підписало центрального хавбека Олександра Піхальонка, вінгера Максима Брагару та центрального захисника Браяна Себальйоса.
  • 23 і 30 липня команда Шовковського зіграє проти Партизана у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.
  • Ващук грав за першу команду киян в періоди з 1993 по 2003 рр. та з 2005 по 2008 рр.: 357 матчів, 15 голів.
  • За збірну України він провів 63 поєдинки та відзначився одним забитим м'ячем.