«‎Чув про Динамо з дитинства»: новачок-легіонер команди Шовковського відзначився амбітною заявою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
59
1 голос
«‎Чув про Динамо з дитинства»: новачок-легіонер команди Шовковського відзначився амбітною заявою
Браян Себальйос. Фото: Google
Колумбійський новачок київського Динамо Браян Себальйос прокоментував свій перехід до столичного гранду та зробив сміливу заяву щодо своєї мети у команді Олександра Шовковського.

Сьогодні, 27 червня, Динамо офіційно повідомило, що уклало трудову угоду з колумбійським захисником Браяном Себальйосом.

Сам новачок киян дав зрозуміти, що вже хоче дебютувати у Лізі чемпіонів.

«Динамо – це грандіозний клуб з великими амбіціями і для мене честь, що мене сюди запросили. Готовий своїм характером та вміннями принести користь новій команді та повернути золото до Києва. До того ж ми маємо досягти хороших результатів на євроарені».

Колумбієць зізнався, що давно знає про столичний гранд, адже кияни регулярно грають у єврокубках.

«Чув про Динамо з дитинства через виступи в єврокубках: впевнений, що в такій команді зможу прогресувати, як футболіст. Але це не одне із моїх головних побажань. Тому що хочу закріпитися тут і зіграти якомога більше матчів у футболці киян».

Також захисник запевнив, що планує стати основним гравцем команди Олександра Шовковського.

«Це сильна команда, що грає на високих швидкостях. Моє завдання: якнайшвидше познайомитися з новими колегами, щоби зрозуміти їхню гру зсередини. Адже треба влитися в колектив. Вірю, що ті характеристики, які вбачили в мені в цьому клубі зможуть зіграти важливу роль для покращення результатів.

Я тут, щоби стати основним гравцем команди. Для цього мені потрібно якісно працювати на тренуваннях і показувати себе з найкращої сторони», – сказав Себальйос в інтерв’ю пресслужбі Динамо.

  • Минулий клубний сезон Браян провів на правах оренди за Атлетіко Хуніор: 20 поєдинків, один гол.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 850 тисяч євро.