На члена фонду Зозулі напала охорона кума Реброва: відомо, хто спровокував конфлікт

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
657
1 голос
На члена фонду Зозулі напала охорона кума Реброва: відомо, хто спровокував конфлікт
Микола Тищенко та Сергій Ребров. Фото: Google
Ексфорвард Дніпра та національної збірної України Роман Зозуля відреагував на побиття представника свого благодійного фонду «Народна армія» людьми депутата Верховної Ради Миколи Тищенка.

Днями всі інтернет-видання України заполонила новина про побиття охороною депутата Верховної Ради від партії «Слуга народу‎» співробітника благодійного фонду «Народна армія», який заснував Роман Зозуля.

Колишній нападник Дніпра у власних соціальних мережах сміливо заявив, що саме люди політика, які були одягнені у військову форму, причетні до протиправних дій.

«Прогулюючись рідним Дніпром, Дмитро побачив велику кількість кремезних чоловіків у військовій формі і балаклавах, які супроводжували нардепа Миколу Тищенка. Того самого слугу народу, який тримав оборону Таїланду, поки Дмитро стримував ворога на сході України».

Представник фонду Зозулі на ім’я Дмитро сказав супроводжуючим депутата, що ті лякають людей своїми діями.

«Діма зробив цій банді зауваження, що перебувати в центрі міста зі зброєю та закритими обличчями недопустимо і це лякає людей».

Продовження конфлікту спровокувала помічниця Тищенка.

«Конфлікт спровокувала помічниця нардепа – Андрієвська Евеліна. Після абсолютно безпідставної істерики вищезгаданої особи, втрутились істоти в масках. Декого з них ми уже впізнали – це Цубер Костянтин Андрійович 1984 р. н. та ручний співробітник поліції – Богдан». 

Роман звернувся до преси та попросив не замовчувати інцидент.

«Закликаємо представників силових органів, ЗМІ, політичних діячів, а головне Офіс Президента взяти на контроль цю справу та не спустити з рук цей кричущий випадок. 

Закликаємо представників силових органів, ЗМІ, політичних діячів, а головне Офіс Президента взяти на контроль цю справу та не спустити з рук цей кричущий випадок», – написав Зозуля.

Пізніше ексфорвард Збірної України додав у своєму телеграм-каналі, що його фонд продовжує роботу.

«Шановні журналісти. Ви трохи не так зрозуміли мій пост. Взяли паузу- це означає, що майже добу ми не писали нічого про цю ситуацію, аби отримати всі докази і прізвища деяких фігурантів. Прошу Вас більш чітко розуміти посил.

Фонд як працював- так і працює. І навіть з більшою силою!», – написав Роман.

Відзначимо, що Тищенко є кумом головного тренера збірної України Сергія Реброва.

  • В Україні Зозуля виступав за київське Динамо (51 матч, шість голів, дев'ять результативних передач) та Дніпро (126 матчів, 33 гола, 29 результативних передач).
  • За кордоном, в Іспанії, українець грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду.
  • Останнім клубом 34-річного екснападника був іспанський Райо Махадаонда: 18 матчів, один гол.
  • За національну збірну України протягом 2010–2016 років Зозуля провів 33 матчі: забив чотири голи.