«Відійшли від традиційного синьо-білого‎»: фото нової форми Динамо на сезон 2024/25, які треба бачити

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
692
1 голос
«Відійшли від традиційного синьо-білого‎»: фото нової форми Динамо на сезон 2024/25, які треба бачити
Андрій Ярмоленко в домашній формі Динамо 2024/25. Фото: ФК Динамо
Київське Динамо представило нові комплекти ігрової форми на сезон 2024/25. Команда Олександра Шовковського матиме три варіанти одягу для виступів в УПЛ та єврокубках.

Сьогодні, 19 червня, було офіційно представлено нову форму Динамо. У наступному клубному сезоні столичний гранд гратиме в патріотичних комплектах.

Усі три варіанти були розроблені та випущені у партнерстві київського клубу з відомою компанією спортивного одягу New Balance.

«Дизайн домашньої форми збагачений вишиванковими візерунками з додаванням жовтого кольору. Ця форма поєднує сучасний спортивний одяг з вічними традиціями», – пояснюють в Динамо основний комплект.

Пресслужба Динамо висловилася і про виїзну форму киян на сезон 2024/25.

«Цього сезону ми відійшли від традиційного синьо-білого, і створили лімітований комплект виїзної форми в синьо-жовтих кольорах, який є даниною українського прапору, символізуючи патріотизм та солідарність».

Натхнення від краєвидів Києва допомогло у створенні третього комплекту.

«Третя форма має смарагдово-зелений дизайн з брендінгом золотого кольору. Вона натхнена зеленою красою київських пагорбів, парків та куполами величних київських храмів, які є символом нашого стародавнього міста».

  • У наступному сезоні Динамо зіграє в УПЛ, Кубку України та єврокубках (розпочне з кваліфікації Ліги чемпіонів).
  • У минулому клубному сезоні команда Шовковського фінішувала на другій позиції у турнірній таблиці УПЛ.