Що трапилося з українським футболістом, якого викрав ТЦК? Відома доля гравця через місяць після скандалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
943
2 голоси
Що трапилося з українським футболістом, якого викрав ТЦК? Відома доля гравця через місяць після скандалу
Микола Сираш та патруль ТЦК. Колаж з відкритих джерел
Головний тренер ФК Хуст Володимир Циткін розповів про долю свого футболіста Миколи Сираша, якого на початку травня цього року на Закарпатті викрав ТЦК.

Головний тренер ФК Хуст Володимир Циткін в інтерв’ю сайту «Український футбол» поділився деталями ситуації навколо 25-річного захисника своєї команди Миколи Сираша, якого у травні було затримано та доставлено до одного з ТЦК на Закарпатті.

«Микола зараз перебуває в навчальній частині. Намагаємося йому якось допомогти. На нашу думку, один із лідерів Хусту має грати в футбол. Водночас розуміємо ситуацію в країні. Тобто далі буде, як вийде. Поки немає жодної конкретики».

Спеціаліст зізнався, що для нього цей інцидент став повною несподіванкою.

«Це наш гравець основного складу. Його забрали з вулиці й мобілізували. Микола зник для всіх на добу, ми не знали його місце перебування».

Циткін наголосив, що не підтримує такі методи мобілізації.

«Він після затримання зміг написати СМС з чужого телефону вже із Мукачевого. Адже його власний гаджет забрали й не віддавали добу. Це протизаконно – відбирати у людини її власність», – зазначив тренер.

  • Сираш приєднався до Хуста з ФК Кудрівка-Нива в другій частині сезону та встиг провести шість ігор. Його угода з клубом чинна до 30 червня 2025 року;
  • Хуст за підсумками кампанії вилетів з Першої ліги, поступившись у перехідних поєдинках Звягелю (1:1, 0:1), але через зняття Дружби залишився у дивізіоні.