«У мене навіть сигарета з роту випала»: відомий тренер відреагував на призначення нового наставника Полісся

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
23540
8 голосів
«У мене навіть сигарета з роту випала»: відомий тренер відреагував на призначення нового наставника Полісся
Геннадій Буткевич та Імад Ашур. Фото: ФК Полісся
Колишній головний тренер донецького Металурга, Карпат, Металіста та ряду інших українських та закордонних клубів Олександр Севідов прокоментував призначення на посаду головного тренера Полісся Імада Ашура.

Олександр Севідов висловився стосовно призначення на посаду головного тренера Полісся Імада Ашура.

Він пригадав, що досить високу оцінку даному спеціалісту давав помічник головного тренера національної збірної України Гліб Платов.

«Ашур в Поліссі. За словами Платова – найперспективніший тренер Східної Європи (Платов назвав його найперспективнішим коучем України, – прим. SE). Я не знаю, правда, Платова, знаю тільки, що вони разом працювали й, мабуть, він добре знає цього хлопця. Достатньо молодий – 36 років. Будемо дивитися».

Севідов не приховує, що йому цікаво постежити, до чого призведе це несподіване рішення.

«Єдине, що поки можу сказати, що розказує він дуже здорово. У мене навіть сигарета з роту випала, коли я його слухав. Будемо дивитися та переживати, Полісся все ж таки непростий клуб, вкладають великі гроші. Дуже цікаво буде подивитися», – сказав Севідов у програмі YouTube-каналу «Финты и Подкаты».

  • Ашур у минулому сезоні працював у Дніпрі-1 U-19, з яким зайняв третє місце в чемпіонаті;
  • Нагадаємо, що Полісся у минулому сезоні посіло п’яту сходинку в УПЛ і вийшло у кваліфікацію Ліги конференцій;
  • У 2023 році Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми, де він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.