Офіційно: клуби обрали президента УПЛ – хто став головою Прем’єр-ліги

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
491
1 голос
Офіційно: клуби обрали президента УПЛ – хто став головою Прем’єр-ліги
Євген Дикий. Фото: УАФ
Сьогодні, 7 червня, Українська Прем’єр-ліга на Звітно-виборчих Загальних зборах клубів вибрала свого президента. Новим керманичем УПЛ став Євген Дикий.

У п’ятницю, 7 червня, Євген Дикий став новим президентом Української Прем’єр-ліги, який раніше посідав посаду виконавчого директора УПЛ. Про це офіційно повідомила пресслужба ліги.

Джерело додає, що подібне рішення було прийнято на Звітно-виборних Загальних зборах клубів української Прем'єр-Ліги, які відбулися сьогодні у Будинку Футболу.

За призначення Дикого на цю посаду проголосували усі клуби чемпіонату України.

Нагадаємо, що минулого сезону переможцем у чемпіонаті України став донецький Шахтар, який також виграв національний кубок країни.

  • Покинули еліту вітчизняного футбола за підсумками кампанії 2023/24 харківський Металіст 1925 та закарпатський Минай, а підвищилися у класі Інгулець з Петрового та львівські Карпати.
  • У єврокубках від України зіграють наступні команди: донецький Шахтар (Ліга чемпіонів), київське Динамо (кваліфікація до Ліги чемпіонів), криворізький Кривбас (відбір до Ліги Європи), Дніпро-1 і житомирське Поліссям (кваліфікація до Ліги конференцій).