Чи можна займатися сексом перед матчами: Сабо дав категоричну відповідь, згадавши Алієва і Мілевського

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
393
1 голос
Чи можна займатися сексом перед матчами: Сабо дав категоричну відповідь, згадавши Алієва і Мілевського
Артем Мілевський і Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній головний тренер збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо розповів про своє відношення до сексу перед матчами та згадав Артема Мілевського і Олександра Алієва.

Йожеф Сабо вважає, що перед футбольними поєдинками не варто займатися сексом.

«Чи можна займатися сексом перед матчами? Ні. Я знаю, що професіонали кажуть, допустимо, завтра гра, ну вони ж зранку заїжджають на зустріч, їх там годують і все таке. Так вони говорили, що за день до гри вони сплять окремо. Чоловік і жінка сплять окремо».

Досвідчений тренер додав, що колишні зірки Динамо Артем Мілевський та Олександр Алієв нехтували правилами дисципліни.

«Чи були ті, хто тікав з бази вночі? Це якраз до Мілевського і Алієва. Вони ще в юнацькій були. Їх же Яковенко знайшов. Ну молодець він: один з Росії, другий з Білорусії.

Ось вони так, це мені розповідали: вночі вони вставали, замовляли таксі в Кончу, вони там на олімпійській базі, і їхали гуляти всю ніч, зранку приїжджали», –  розповів Сабо в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

  • За час тренерської кар’єри Йожеф Йожевич очолював Зорю, СКА (Київ), Дніпро, київське Динамо та національну збірну України.
  • З київським клубом Сабо двічі вигравав чемпіонат України та стільки ж разів здіймав над головою національний Кубок.
  • Мілевський виступав у першій команді Динамо з 2003-го по 2013 рр., а Алієв з 2006-го по 2010-й, з 2011-го по 2012-й та у 2013 рр.