Динамо хоче повернути легіонера, але проти виступила одна людина: Суркіс розповів, хто

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
913
2 голоси
Динамо хоче повернути легіонера, але проти виступила одна людина: Суркіс розповів, хто
Ігор Суркіс. Фото: Google
Президент київського Динамо Ігор Суркіс розповів про останні новини щодо можливого повернення в Україну бразильського вінгера Вітіньо, який зараз виступає на правах оренди за Брагантіно.

Ігор Суркіс підтвердив інсайд футбольного журналіст та коментатора Ігора Циганика, що переговори про повернення Вітіньо в Динамо дійсно ведуться. Президент Динамо сказав, що дружина футболіста не хоче жити у країні, яка знаходиться у стані активної війни.

«Ведуться складні переговори. Сам гравець не проти повернутися в Україну. Але в нього сім’я, зокрема, дружина. І тут нам поки важко досягти взаєморозуміння. Працюємо над цим питанням», – сказав Суркіс у коментарі для ТаТоТаке.

  • Зараз Вітіньо на правах оренди виступає за бразильський Брагантіно, у складі якого у цьому сезоні провів сім матчів, забив два голи та віддав два асисти).
  • Контракт бразильця з київським клубом закінчується 30 червня цього року.
  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Динамо фінішувало на другому місці. В новому сезоні кияни матимуть змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів через кваліфікацію.