«Купіть ще Сватка в захист»: яскрава реакція фанів Динамо на трансфер Піхальонка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
503
2 голоси
«Купіть ще Сватка в захист»: яскрава реакція фанів Динамо на трансфер Піхальонка
Олександр Піхальонок. Фото: Google
Вболівальники київського Динамо прокоментували підписання командою Олександра Шовковського півзахисника Дніпра-1 та збірної України Олександра Піхальонка.

Вчора, 5 червня, Динамо оголосило про підписання п’ятирічного контракту з центральним півзахисником Олександром Піхальонком, який минулий сезон провів у складі Дніпра-1.

Фанати столичного гранду у коментарі в соціальних мережах Динамо позитивно сприйняли перехід хавбека до складу біло-синіх та порадили Ігорю Суркісу підписати ще й захисника дніпрян Олександра Сватка.

Bogatur_ua: «‎Ще Сватка купіть!)»

Vlads_157: «Дуже хороший трансфер. Надіюсь, заграє».

Dmytrodimas: «Нарешті реально топовий трансфер!».

Volodymyrvodvud: Найкраща новина за останній місяць. Піха, дякуємо що вибрав нас, а не «кротів». Разом з 🤍💙 в ЛЧ і обов‘язкове повернення чемпіонства додому, до Києва».

Osmanlatipov: «Непогана банда збирається, ще б в захисті навести порядок і нападника ще одного».

Yuriizaplitnyi: «‎Купіть Сватка в захисті реально навіть рівень такого Динамо тягне лише Попов і то не без помилок з ЦЗ»

  • Піхальонок у нинішньому сезоні провів у складі Дніпра-1 31 матч у всіх офіційний турнірах, забив шість голів та віддав шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця у п’ять мільйонів євро.
  • Динамо фінішувало на другому місці в турнірній таблиці УПЛ і у новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів через кваліфікацію.