«Я навіть не дивився матчі Динамо»: Луческу «довів» найкращого українського гравця місяця

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
3360
4 голоси
«Я навіть не дивився матчі Динамо»: Луческу «довів» найкращого українського гравця місяця
Мірча Луческу, фото: ФК Динамо
Захисник Інгульця та найкращий гравець Першої ліги у травні Станіслав-Нурі Малиш розповів, як змінилося Динамо з приходом до тренерського містка Олександра Шовковського.

Гравець Інгульця Станіслав-Нурі Малиш в ексклюзивному інтерв’ю «Українському футболу» згадав, як займався в академії Чорноморця з нинішнім півзахисником Динамо Владиславом Кабаєвим.

«Мабуть, виокремити можу Владислава Кабаєва. Більше навіть особливо нікого і не згадаю з нашого міста, хто заграв на найвищому рівні. Молодець, добре себе зарекомендував у Зорі і його забрали у Динамо».

Він вважає, що Олександр Шовковський, який замінив Мірчу Луческу у листопаді минулого року, зміг розкрити не лише Кабаєва, а й інших динамівців.

«Мені здається, що за нового тренера усі краще почали грати. Команда виглядає зовсім інакше. Думаю, справа у стилі Мірчі Луческу. Я навіть тоді не дивився матчі Динамо, бо було нецікаво».

Також Малиш впевнений, що його колишній одноклубник міг би бути заміною для Михайла Мудрика в збірній України.

«Думаю, що міг би. Начебто він непогано показав себе в другій частині сезону. Не сильно в нас багато кандидатів на заміну Мудрику».

  • Кабаєв в минулому сезоні провів 26 матчів за Динамо в усіх турнірах (п’ять голів, два асисти). Всі його м’ячі були забиті при Шовковському.
  • Луческу очолював киян з 2020 по 2023 рр. і виграв з командою три трофеї.