Срна назвав футболіста з УПЛ, який зможе замінити Судакова в Шахтарі: це не Рубчинський

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1672
1 голос
Срна назвав футболіста з УПЛ, який зможе замінити Судакова в Шахтарі: це не Рубчинський
Віктор Цуканов. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна розповів, що у випадку трансферу Георгія Судакова в його клубу є внутрішні резерви для його заміни.

Даріо Срна розказав, що Шахтар не буде витрачати зайві кошти, тобто купувати гравця з іншого клубу у випадку, якщо команду Маріно Пушича залишить один з її лідерів Георгій Судаков. У «гірників» вже є гідна заміна.

«Чи є в УПЛ гравець, який може замінити Судакова в Шахтарі? Є. Це Цуканов. Рубчинський хороший футболіст, але ми його не розглядаємо», – розповів Срна в інтерв’ю ТаТоТаке.

  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Шахтар фінішував на першому місці, захистивши свій титул чемпіона, до якого додав ще й здобуття національного Кубка.
  • Георгій Судаков провів за Шахтар у нинішньому сезоні 34 матчів у всіх офіційних турнірах: десять голів, шість результативних передач. Контракт хавбека з донеччанами чинний до 31 грудня 2028 року.
  • Transfermarkt оцінює гравця в 25 мільйонів євро.
  • Віктор Цуканов у кампанії 2023/24 мав ігрову практику у головній команді Шахтаря в чотирьох поєдинках: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 18-річного центрального півзахисника у 200 тисяч євро.