«ПСЖ – просто космос‎»: півзахисник Кривбасу згадав, як грав проти Неймара та Мбаппе

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
101
1 голос
«ПСЖ – просто космос‎»: півзахисник Кривбасу згадав, як грав проти Неймара та Мбаппе
Джихад Бізімана. Фото: ФК Кривбас
Опорний півзахисник Кривбасу Джихад Бізімана, який до виступів за команду з Кривого Рогу захищав кольори бельгійського Беверена, пригадав, як мав нагоду грати проти найсильнішого клубу Франції ПСЖ.

Один з ключових гравців Кривбасу Джихад Бізімана, який у минулому сезоні мав нагоду грати проти головних зірок УПЛ, свого часу перетинався на полі з самим Неймаром. Той матч руандієць запам’ятав на все життя.

«Це було у товариському матчі Беверена з ПСЖ. Проти нас грали такі зірки світового футболу, як Неймар, Мбаппе, Ікарді, інші (Беверен поступився 0:7). Я досі дуже вдячний керівництву Беверена, який організував нам такий зірковий спаринг. Це було дуже круто, рівень гравців ПСЖ – просто космос.

Тим більше, на той пам’ятний матч я вивів Беверен з капітанською пов’язкою», –  розповів Бізімана в ексклюзивному інтерв’ю «Українському футболу».

  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги Кривбас фінішував на третьому місці та в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги Європи через кваліфікацію.
  • Бізімана у сезоні 2023/24 років провів за Кривбас 29 поєдинків у всіх офіційних турнірах: два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного опорного півзахисника у 600 тисяч євро.