Легіонер Кривбасу згадав, як грав проти Яремчука та Малиновського: як оцінив хавбек гру українців

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
210
2 голоси
Легіонер Кривбасу згадав, як грав проти Яремчука та Малиновського: як оцінив хавбек гру українців
Джихад Бізімана. Фото: ФК Кривбас
Півзахисник Кривбасу Джихад Бізімана, який провів кілька сезонів у Бельгії, пригадав, як перетинався там з українцями Русланом Малиновським та Романом Яремчуком.

Джихад Бізімана ще до переїзду в Україну у липні 2023 року був заочно знайомий з кількома провідними нашими гравцями. Мова про Руслана Малиновського та Романа Яремчука. З ними руандієць перетинався у бельгійській Лізі Жупіле.

«Я грав проти Яремчука, коли він був у Генті. Протистояв Маліновському в Генку. Це дуже сильні гравці, недарма вони зараз продовжують грати в Європі та захищають кольори збірної України», –  розповів Бізімана в ексклюзивному інтерв’ю «Українському футболу».

  • У Бельгії Джихад Бізімана захищав кольори тамтешніх Беверена та Дейнзе. До Кривбаса руандієць перебрався у статусі вільного агента. 
  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги Кривбас фінішував на третьому місці та в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги Європи через кваліфікацію.
  • Бізімана у сезоні 2023/24 років провів за Кривбас 29 поєдинків у всіх офіційних турнірах: два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного опорного півзахисника у 600 тисяч євро.