Намагаються знищити все українське: окупанти змінили емблему Шахтаря на «Донбас Арені» – фото

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
554
1 голос
Намагаються знищити все українське: окупанти змінили емблему Шахтаря на «Донбас Арені» – фото
Стадіон «Донбас Арена». Фото: Google
На емблемі донецького Шахтаря, яка розміщена на «Донбас Арені» окупанти прибрали одну букву «А‎». Терористи продовжують знижувати все, що має відношення до України.

Шахтар був змушений покинути рідний Донецьк та свій стадіон «Донбас Арену» у далекому 2014-му році через початок військових дій з боку сепаратиського руху за підтримки російської армії.

Десять довгих років на стадіоні донецького гранду, який грав весь цей час на території вільної України, красувалася емблема «гірників‎» з назвою команди на рідній мові.

Сьогодні, 28 травня, у соціальних мережах з’явилося фото, на якому терористи прибрали одну букву «А‎» з назви команди. Скоріш за все, окупанти мають намір замінити її на «Е‎», змінивши «‎Шахтар» на російське «‎Шахтер».

Вид ближче:

  • Стадіон «Шахтар» для «гірників» був домашнім до 2004 року, після чого перша команда переїхала на РСК «Олімпійський», а потім на «Донбас Арену».
  • На РСК «Олімпійський» донецький клуб гостював до літа 2009 року, після чого була побудована «Донбас Арена».
  • Споруда може вмістити 52 667 глядачів. Будівництво обійшлося президенту клуба Рінату Ахметову в суму близько 400 мільйонів доларів.
  • Останній до сьогодні поєдинок на «Донбас Арені» Шахтар провів 2 травня 2014 року проти Іллічівця (3:1).