Найкращий трансфер УПЛ сезону 2023/24: Вацко без роздумів виділив одного гравця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
759
1 голос
Найкращий трансфер УПЛ сезону 2023/24: Вацко без роздумів виділив одного гравця
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко назвав найкращий трансфер, який здійснив клуб чемпіонату України у сезоні, що завершився.

Віктор Вацко вважає, що підписання київським Динамо вінгера збірної України Андрія Ярмоленка є найкращим трансфером УПЛ сезону 2023/24, адже гравець мав вплив на гру столичного колективу.

«Тут я віддам перевагу Ярмоленко, який влітку на правах вільного агента прийшов у Динамо з Аль-Айну. На мій погляд, жоден новачок з будь-якого клубу чемпіонату України не мав такого впливу на гру та результат своєї команди, як Ярмоленко». 

Журналіст додав, що саме в той момент, коли Ярмоленко травмувався, у команди розпочалася «‎чорна смуга».

«При тому, що частину сезону він пропустив через травму коліна. Саме під час його травми у Динамо пішла чотириматчева безвиграшна серія у чемпіонаті. Здебільшого через це киян програли чемпіонство», – сказав Вацко у своїй авторській передачі на YouTube.

  • Ярмоленко в нинішньому сезоні провів 20 матчів у чемпіонаті, забив вісім голів та віддав п’ять результативних передач.
  • Контракт Андрія розрахований до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює футболіста у два мільйонів євро.
  • Динамо фінішувало в УПЛ на другому місці у турнірній таблиці та буде пробиватися до Ліги чемпіонів через кваліфікацію.