Супряга отримав вирок: що сказав про форварда Динамо найкращий бомбардир УПЛ в історії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1327
1 голос
Супряга отримав вирок: що сказав про форварда Динамо найкращий бомбардир УПЛ в історії
Владислав Супряга. Фото: Google
Колишній форвард київського Динамо та збірної Узбекистану Максим Шацьких поділився думками щодо перспектив нападника столичної команди Владислава Супряги у колективі Олександра Шовковського.

Максим Шацьких заявив, що Владислав Супряга не зміг скористатися нагодами, які отримував від тренерського штабу Динамо.

«На нього були великі надії вже багато років, а він поки не може реалізувати свої сильні якості за той час, який йому давали протягом сезону. Він демонстрував не те, що від нього чекали тренери, тому зараз в нього так мало ігрового часу».

Головний тренер Пахтакора радить українському футболісту змінити клуб.

«Повторюся, можливо йому варто змінити обстановку, змінити клуб, можливо ще щось. Не знаю. Але він вже багато років не може ніяк показати хоч щось, на що він здатен. Не кажучи про те, що він одну-дві гри показав хороші, а потім знову розчинився. Ні, такого я не побачив, на жаль. Хоча у нього якості є», – сказав Шацьких в інтерв’ю для Динамоманії.

  • Шацьких виступав за київський гранд з 1999 по 2009 рік. За цей час екснападник провів у біло-синій футболці 328 матчів: 141 гол, 18 результативних передач.
  • Колишній голеадор Динамо відзначився в матчах УПЛ 124 рази, що робить його найкращим бомбардиром чемпіонату України в історії.
  • Супряга цього сезону зіграв вісім матчів за команду Шовковського та віддав дві результативні передачі.
  • Динамо фінішувало в УПЛ на другому місці у турнірній таблиці та буде пробиватися до Ліги чемпіонів через кваліфікацію.