«‎Ні в Динамо, ні в Шахтарі»: Циганик повідомив про плани на майбутнє лідера Зорі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
106
1 голос
«‎Ні в Динамо, ні в Шахтарі»: Циганик повідомив про плани на майбутнє лідера Зорі
Едуардо Герреро. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився думками щодо майбутніх перспектив нападника Зорі Едуардо Герреро, яким цікавляться Динамо та Шахтар.

Ігор Циганик вважає, що лідер луганської Зорі Едуардо Герреро навряд чи стане гравцем київського Динамо чи донецького Шахтаря, які у ньому зацікавлені, адже сам футболіста прагне покинути Україну. 

«Я не впевнений, що він гратиме в українському клубі після Зорі. Ні в Динамо, ні в Шахтарі. Думаю, що його цікавить перехід за кордон. Я так собі це уявляю», – заявив Циганик в авторській передачі на YouTube.

Нагадаємо, що колишній головний тренер Колоса Ярослав Вишняк та екснаставник збірної України Йожеф Сабо вважають, що саме Едуардо був найкращим нападником сезону 2023/24 в Україні.

🔥Зі складом символічної збірної нашого чемпіонату, яку сформували відомі вітчизняні експерти для сайту «Український футбол‎», можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ.

  • У сезоні, що завершився, Герреро зіграв у 33 поєдинках в усіх офіційних турнірах за луганців, забив 13 голів та віддав чотири результативні передачі.
  • Контракт нападника із Зорею розрахований до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 800 тисяч євро.
  • Шахтар виграв УПЛ сезону 2023/24 та національний кубок України. Динамо у турнірній таблиці чемпіонату нашої країни фінішувало другим, а Зоря розмістилася на десятій сходинці.