Шапаренко справив враження на Шацьких: легенда Динамо оцінив виступ свого «‎зятя» у команді Шовковського

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
612
1 голос
Шапаренко справив враження на Шацьких: легенда Динамо оцінив виступ свого «‎зятя» у команді Шовковського
Микола Шапаренко. Фото: Google
Колишній нападник Динамо та збірної Узбекистану Максим Шацьких поділився думками щодо гри півзахисника киян Миколи Шапаренка у сезоні 2023/24.

Головний тренер Пахтакора Максим Шацьких позитивно оцінив гру Миколи Шапаренка у сезоні, відзначивши, що хавбек зміг повернутися на високий рівень після травми.  

«Микола Шапаренко добре відновився після травми. Також це немаловажливо, тому що травма була достатньо важкою. Він відновився і закінчив сезон на мажорній ноті. Те, що він демонстрував, мені дуже сподобалося. Виходить на свій рівень, скажемо так».

Легенда Динамо вважає, що зараз у столиці сформувалася сильна команда, яка у наступному сезоні запалить в УПЛ.

«Якби чемпіонат ще продовжувався, то він приніс би набагато більше користі. Попов на своєму рівні. Вся команди, в принципі, достатньо добротна та рівна. Повторюся, я думаю, наступний сезон буде відрізнятися від цього сезону», –  сказав Шацьких в інтерв’ю Dynamomania.

Нагадаємо, що Шапаренко та дочка Шацьких Христина зустрічаються.

Відзначимо, що ексфорвард дав ґрунтовне інтерв’ю нашим колегам з «Українського футболу», у якому розповів багато цікавого.

  • Динамо фінішувало в УПЛ на другому місці у турнірній таблиці та буде пробиватися до Ліги чемпіонів через кваліфікацію.
  • Шапаренко у сезоні 2023/24 зіграв за киян 26 матчів, забив п'ять голів та віддав вісім асистів.
  • Шацьких виступав за столичний гранд з 1999 по 2009 рік. За цей час він провів у біло-синій футболці 328 матчів: 141 гол, 18 результативних передач.