«Шахтар продасть його за великі гроші»: Сабо назвав гравця УПЛ, який його вразив – це не Судаков

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
665
1 голос
«Шахтар продасть його за великі гроші»: Сабо назвав гравця УПЛ, який його вразив – це не Судаков
Кевін. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Колишній головний тренер київського Динамо національної збірної України Йожеф Сабо, підбиваючи підсумки сезону 2023/24 рр. в УПЛ, назвав найкращого, на його думку, лівого півзахисника. І це не Дмитро Криськів і Олексій Штогрін.

Йожеф Сабо, відповідаючи на питання про найкращого лівого півзахисника (вінгера) УПЛ в сезоні, що минув, сміливо назвав таким бразильського легіонера донецького Шахтаря Кевіна.

«Кевін із Шахтаря мене вразив, хоч грав і не у всіх матчах. Він – швидкісний і вибуховий гравець, який може із нічого створити момент. Ось такі легіонери дійсно прикрашають наш чемпіонат. Упевнений, що через кілька років Шахтар продасть його за великі гроші», –  розповів Сабо в інтерв’ю «Українському футболу».

💣Сайт «Український футбол» сформував за допомогою експертів символічні збірні сезону 2023/24 в українській Прем'єр-лізі за трьома версіями. Прочитати статтю можна тут.

  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Шахтар фінішував на першому місці, захистивши свій титул чемпіона, до якого додав ще й здобуття національного Кубка. 
  • Кевін у кампанії 2023/24, приєднавшись до Шахтаря лише взимку, встиг зіграти у помаранчево-чорній футболці 17 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи, чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного вінгера у 10 мільйонів євро.