«Шахтарю з ним у Лізі чемпіонів нічого не світить»: Сабо назвав зайвого гравця «гірників»

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
553
1 голос
«Шахтарю з ним у Лізі чемпіонів нічого не світить»: Сабо назвав зайвого гравця «гірників»
Данило Сікан. Фото: ФК Шахтар (Донець)
Колишній головний тренер національної збірної України Йожеф Сабо підбиваючи підсумки сезону 2023/24 рр. в УПЛ назвав найкращого на його думку форварда. І це не Владислав Ванат чи Данило Сікан.

Йожеф Сабо, відповідаючи на питання про найкращого форварда української Прем’єр-ліги минулого сезону, назвав таким панамського голеадора Зорі.

«Мені дуже подобається Герреро. Він класний центрфорвард із гарним зміщенням вліво і вправо. У нього чудова швидкість, він забивний. Герреро потрібно підтягнути стабільність і тоді він взагалі буде топ». 

Натомість гра головних голеадорів Динамо та Шахтаря Владислава Ваната і Данила Сікана Йожефо Йожефовича не вразила. Особливо представника «гірників».

«Ванат і Сікан слабенькі нападники. Я не впевнений, що вони будуть рости. Шахтарю з Сіканом у Лізі чемпіонів нічого не світить. Мене взагалі дивує, чому Динамо і Шахтар не підпишуть Герреро, адже він сильніший за їхніх форвардів», –  розповів Сабо в інтерв’ю «Українському футболу».

💣Сайт «Український футбол» сформував за допомогою експертів символічні збірні сезону 2023/24 в українській Прем'єр-лізі за трьома версіями. Прочитати статтю можна тут.

  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Шахтар фінішував на першому місці, захистивши свій титул чемпіона, до якого додав ще й здобуття національного Кубка. 
  • Динамівець Владислав Ванат став найкращим бомбардиром чемпіонату – 14 голів. 
  • Данило Сікан відзначився десяться голами, а Едуардо Герреро дев'ятьма.