«Усіх будемо продавати»: тренер клубу УПЛ зробив несподівану заяву напередодні заключного туру

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1063
1 голос
«Усіх будемо продавати»: тренер клубу УПЛ зробив несподівану заяву напередодні заключного туру
Желько Любенович. Фото: Google
Головний тренер закарпатського Миная Желько Любенович запевнив, що готовий до майже тотального розпродажу команду у випадку, якщо його гравцями предметно зацікавляться інші клуби.

Желько Любенович готовий до кадрової революції у Минаї. Наставник команди з передмістя Ужгорода, яка нині вражає всіх своїм характером та результатами, розуміє, що влітку його провідних виконавців можуть переманити більш маститі ФК, але, запевнив, нікого силоміць утримувати не буде.

«Якщо ми продамо Корабліна, на його місце вже є готовий Матюшенко. Якщо Гунічев повернеться в Олександрію, то його замінить Демиденко. Якщо прийдуть пропозиції на 10 гравців – усіх будемо продавати. Це буде хороший знак для гравців, що клуб максимально буде зацікавлений у їхньому розвитку. І команда, і футболіст може отримати можливість далі рости, отримуючи прибуток із відсотка від перепродажу», –  розповів Любенович в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Після 29 турів Минай має в доробку 25 залікових балів та займає 15, передостанній щабель, у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В заключному матчі поточного чемпіонату команда Желько Любеновича на виїзді зіграє проти Кривбаса. Поєдинок заплановано на 25 травня. Початок гри у Кривому Розі о 15:30.