Скандал за участі Суркіса-молодшого: Шахтар показав відео із жестом воротаря після матчу з Динамо U-19

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1031
1 голос
Скандал за участі Суркіса-молодшого: Шахтар показав відео із жестом воротаря після матчу з Динамо U-19
В’ячеслав Суркіс. Фото: Google
Юнацька команда донецького Шахтаря продемонструвала відео, на якому голкіпер київського Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс демонструє агресивну поведінку до «‎гірників».

У п’ятницю, 10 травня, відбувся матч 28-го туру чемпіонату України U-19 між юнацькими складами донецького Шахтаря та київського Динамо. Перемогу з рахунком 2:1 одержали гравці столичного клубу.

Після закінчення матчу голкіпер Динамо U-19 В'ячеслав Суркіс, син Григорія Суркіса, виявив агресію, подавшись у бік лави запасних Шахтаря. 

У власному інстаграмі академія Шахтаря опублікувала відео, яке пояснює причину сутички на полі. На відео видно, як Суркіс-молодший підбіг до лави для запасних донеччан та приклав долоні до вух

«Раніше не показана причина сутички після матчу юнацьких команд Шахтар - Динамо», – говориться у повідомленні.

▶️ Відео скандального епізоду за участі сина президента Динамо дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Раніше була інформація про те, що тренер донеччан U-19 Олексій Бєлік атакував 70-річного керівника дитячо-юнацької школи Динамо Олександра Іщенка, а наші колеги з «УФ‎» записали ексклюзивний коментар тренера Шахтаря.

  • Динамо U-19 з 70-ма очками в активі посідає перше місце в чемпіонаті України U-19. Шахтар йде на другому місці з 68-ма пунктами в активі.