«Хай знімає побої»: Бєлік розповів, чи була бійка з Іщенком після матчу U-19 Шахтар – Динамо, і згадав Мохника

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
332
1 голос
«Хай знімає побої»: Бєлік розповів, чи була бійка з Іщенком після матчу U-19 Шахтар – Динамо, і згадав Мохника
Олексій Бєлік. Фото: Google
Старший тренер «гірників‎» Олексій Бєлік прокоментував скандал після поразки Шахтаря від Динамо (2:1) у матчі 28-го туру юнацького чемпіонату України.

У п’ятницю, 10 травня, матч 28-го туру чемпіонату U-19 між юнацькими командами Шахтаря та Динамо (2:1) закінчився скандалом – Олексій Бєлік ударив керівника дитячо-юнацької школи Динамо Олександра Іщенка, якому виповнилося 70 років.

▶️ Відео з емоціями після цього матчу дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Тренер Шахтаря в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол‎» запевнив, що все сталося через емоції.

«Конфлікт стався через емоції, у футболі вони є завжди. Ми повинні їх контролювати, але вийшло як вийшло‎». 

Бєлік спростував інформацію про побиття Іщенка.

«Дивіться, конфлікт дійсно був, але удар або побиття – це вигадки Мохника. Якщо говорити коректно, то він просто перебільшує. Такі конфлікти у футболі бувають постійно після кожної гри, коли грають принципові суперники. Але ніякого удару або бійки не було. Сергій Мохник – така людина, яка любить перебільшувати‎».

Також фахівець зазначив, що Динамо поки не планує завершувати даний конфлікт, але своєї вини у побитті керівника дитячо-юнацької школи столичного клубу Олександра Іщенка ексфорвард збірної України не визнає.

«Ми не контактували, бо, вважаю, що мені нема чого з ним контактувати. Заради чого? Усі суперечки там і завершились. Не знаю, чи зам’ятий конфлікт повністю, бо Динамо намагається щось підіймати. 

Якщо я побив Іщенка, то, будь ласка, хай знімає побої, надають відео бійки. Повторюсь, це був простий словесний конфлікт, а все інше вже питайте у Мохника‎», – сказав Бєлік.

  • Шахтар займає друге місце в турнірній таблиці юнацького чемпіонату – 65 очок. У Динамо наразі 67 балів та перше місце.