Судаков проти ван Леувена: ексзахисник Шахтаря розповів всю правду про стосунки між хавбеком та тренером

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1054
1 голос
Судаков проти ван Леувена: ексзахисник Шахтаря розповів всю правду про стосунки між хавбеком та тренером
Георгій Судаков. Фото: Google
Колишній оборонець полтавської Ворскли та донецького Шахтаря Олександр Чижов висловився щодо можливого конфлікту хавбека Георгія Судакова та Патріка ван Леувена, який свого часу очолював «гірників».

Олександр Чижов в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» прокоментував слова лідера донецької команди Георгія Судакова про те, що він дізнався більше за одне заняття з Маріно Пушичем, ніж за весь період роботи з Патріком ван Леувеном.

Колишній асистент фахівця зазначив, що між тренером та півзахисником не було ніякого конфлікту.

«Ніякого відкритого конфлікту між ними не було. Можливо, він сказав це, не подумавши або на емоціях. Я це коментувати не буду. Нехай сам коментує, якщо захоче», – сказав Чижов.

  • Судаков провів за Шахтар у нинішньому сезоні 34 матчів у всіх офіційних турнірах, забив десять голів та віддав шість результативних передач.
  • Контракт хавбека з донеччанами діє до 31 грудня 2028 року. Transfermarkt оцінює гравця в 25 мільйонів євро.
  • Ван Леувен працював головним тренером в командах УПЛ у 2022-2023 роках. Фахівець очолював луганську Зорю та донецький Шахтар.
  • З луганцями нідерландець виграв бронзові медалі УПЛ, а на чолі донецького клубу провів 12 поєдинків (сім перемог, три нічиї та дві поразки).