Чи буде Долганський очолювати Ворсклу у новому сезоні: Лисак виніс вердикт тренеру і чітко відповів на питання

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
124
1 голос
Чи буде Долганський очолювати Ворсклу у новому сезоні: Лисак виніс вердикт тренеру і чітко відповів на питання
Сергій Долганський. Фото: Google
Віцепрезидент Ворскли Олег Лисак запевнив, що чинний головний тренер команди Сергій Долганський залишиться на своєму робочому місці і у наступному сезоні.

Олег Лисак ще до завершення чемпіонату 2023/24 років запевнив, що Сергій Долганський залишиться головним тренером полтавської команди і у наступному сезоні.

«Ми плануємо пролонгацію Сергія Долганського. Ми чітко розуміємо ситуацію, в якій він опинився. Ми 1,5 роки працювали зі Скрипником. У нього були свої схеми, своє бачення футболу. Ми проводили комплектацію виключно під нього. Нині ж узимку нам удалось підписати 3 футболістів, які зайшли в основний склад.

Нашим завданням буде довіритись тренеру. Йому ще треба набиратись досвіду, але ми маємо дати йому карт-бланш, аби він сформував склад так, як він бачить», – сказав Лисак в інтерв’ю УПЛ ТБ.

  • Сергій Долганський очолив Ворсклу у січні 2024 року. Під його керівництвом команда провела 14 матчів: чотири перемоги, одна нічия, дев’ять поразок.
  • За підсумками 29 турів зелено-білі мають в доробку 33 залікові бали та займають восьму сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.