«‎Ви з розуму зійдете»: Циганик оголосив шокуючі суми зарплат в УАФ за президентства Шевченка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
537
2 голоси
«‎Ви з розуму зійдете»: Циганик оголосив шокуючі суми зарплат в УАФ за президентства Шевченка
Ігор Циганик. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик назвав зарплатню, яку отримують в УАФ за президентства Андрія Шевченка. Коментатор шокований такими сумами.

Ігор Циганик відверто зізнався, що шокований рівнем нинішніх заробітних плат в Українській асоціації футболу. Коментатор вважає, що вони невиправдані та несправедливі по відношенню до дитячих тренерів.

«Пані Коцюбко, яка співпрацювала зі злочинною владою, зараз взята на роботу в УАФ радником генсека. Кажуть, що зарплата – 120 тисяч гривень на місяць.

Ви коли дізнаєтеся зарплати віцепрезидентів, ви з розуму зійдете. Кажуть, що у секретаря-референта зарплата 200 тисяч, це в 10 разів більше, ніж у дитячого тренера. Ми нічого не поплутали?», – сказав журналіст в ефірі авторського ютуб-каналу.

Раніше ми писали, що президент УАФ відзвітувався про сто днів на своїй посаді.

  • Андрій Шевченко став головою Української асоціації футболу на початку 2024 року, замінивши на цій посаді Андрія Павелка.
  • Колишній президент організації Андрій Павелко, як і ексгенсек Юрій Запісоцький, перебувають під слідством за розкрадання коштів.