Карпати в очікуванні УПЛ: Маркевич готує трансферну бомбу із Англії та хоче підписати трьох гравців із Дніпра-1

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2203
1 голос
Карпати в очікуванні УПЛ: Маркевич готує трансферну бомбу із Англії та хоче підписати трьох гравців із Дніпра-1
Назарій Русін. Фото: Google
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич готує серйозне посилення команди перед поверненням до УПЛ. Львівський клуб планує підписати форварда Сандерленда Назарія Русина та цікавиться трьома гравцями Дніпра-1.

Карпати серйозно налаштовані щодо комплектації складу перед поверненням до еліти вітчизняного футболу. Так, стало відомо, що команда Мирона Маркевича націлилася на підписання нападника англійського Сандерленда Назарія Русина, але у послугах форварда зацікавлені й інші клуби УПЛ. Про це повідомляє видання Sport Arena.

Джерело стверджує, що захисники СК Дніпро-1 Едуард Сарапій та Олександр Сваток і півзахисник Валентин Рубчинський також можуть опинитися у складі львів’ян.

  • Русин на початку вересня минулого року перейшов із Зорі у Сандерленд, підписавши контракт на чотири роки з опцією пролонгації ще на сезон. 
  • Назарій з березня не виходив на полі у складі англійців через травму, а всього у нинішньому сезону провів 22 матчі за Сандерленд у всіх турнірах. На його рахунку — два голи та одна результативна передача. 
  • Transfermarkt оцінює футболіста у два мільйонів євро.
  • Карпати очолюють «Чемпіонську» групу Першої ліги, випереджаючи Інгулець на три очка за два тури до фінішу та достроково забезпечили собі вихід в УПЛ.