Довбик та Циганков зробили подарунок синам Реброва: фото пам’ятних презентів для дітей тренера збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1294
1 голос
Довбик та Циганков зробили подарунок синам Реброва: фото пам’ятних презентів для дітей тренера збірної України
Родина Сергія Реброва. Фото: Google
Дружина головного тренера національної збірної України Сергія Реброва, Анна Реброва, опублікувала фото двох синів у футболках Жирони, які підписали Артем Довбик та Віктор Циганков.

Жирона у 34-му турі чемпіонату Іспанії обіграла каталонську Барселону з рахунком 4:2 та гарантувала собі дебютну участь у Лізі чемпіонів у наступному сезону.

Анна Реброва опублікувала світлину у своїх соціальних мережах, на якій двоє її синів стоять спиною до камери, показуючи ігрові футболки Артема Довбика та Віктора Циганкова, у яких вони грали проти каталонського гранда. 

«Дякую за футболки з підписами після вчорашнього історичного матчу», – написала Анна.

  • Жирона після 35-ти зіграних поєдинків у чемпіонаті Іспанії посідає друге місце у турнірній таблиці Ла Ліги з 75-ма очками в активі.
  • У наступному турі каталонці зіграють проти Вільярреала. Гра запланована на 14 травня.
  • У поточному сезоні Довбик зіграв за Жирону 36 матчів у всіх офіційних турнірах, забив 20 голів та віддав вісім асистів. Transfermarkt оцінює українця в 30 мільйонів євро.
  • Циганков у цьому сезоні провів за каталонців 31 зустріч, у яких забив шість голів та оформив п’ять результативних передач. Transfermarkt оцінює вінгера в 28 мільйонів євро.