Ворскла примудрилась програти Минаю у драматичному матчі, ведучи 2:0: команда Любеновича залишила останнє місце

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
384
3 голоси
Ворскла примудрилась програти Минаю у драматичному матчі, ведучи 2:0: команда Любеновича залишила останнє місце
Гравці Ворскли та Минаю. Фото: УПЛ
У суботу, 11 травня, Ворскла вдома сенсаційно програла Минаю (2:3) у рамках 28-го туру чемпіонату України. Полтавці по ходу зустрічі втратили перевагу у два м’ячі.

Господарі відкрили рахунок у матчі на 36-й хвилині силами Євгена Павлюка, який влучним ударом головою переправив м’яч у ворота після подачі зі штрафного від Андрія Бацули.

На 55-й хвилині подвоїв перевагу Ворскли Антон Глущенко. Нападник опинився на підбиранні перед воротами Минаю та вразив кут воріт.

На 74-й хвилині Минай відповів забитим голом Артура Ременяка. Оборона Ворскли не зуміла впоратися із банальним закиданням вперед, і форвард чітко реалізував вихід віч-на-віч з Павлом Ісенком.

На 80-й хвилині рахунок на табло став рівним після того, як прикрим автоголом відзначився Павлюк, який зрізав м'яч після флангової подачі від Владислава Вакули.

На 90+6-й хвилині Ворскла втратила фантастичний шанс вирвати перемогу після того, як Луїс Феліпе з другої спроби не зміг забити пенальті. А от суперник своїм шансом скористався, на останніх секундах матчу пенальті реалізував Вітенчук і приніс перемогу Минаю.

👉Дивитись всі голи матчу👈

11 травня. 13:00. Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського

Ворскла – Минай – 2:3

Голи: Павлюк, 36, Глущенко, 55 – Ременяк, 74, Павлюк, 80 (аг), Вітенчук, 90+11 (пен.)

Нереалізований пенальті: Феліпе, 90+6

  • Ворскла залишається на дев’ятому місці в УПЛ, маючи 30 бал. У наступному турі 19 травня полтавці вдома приймуть Оболонь. Перед цим, 15 травня, підопічні Сергія Долганського зіграють у фіналі Кубку України проти Шахтаря;
  • Минай обійшов Металіст 1925 і піднявся на 15-те місце. У обох команд по 22 очки, але у закарпатців кращі додаткові показники. 19 травня команда Любеновича вдома прийме Колос.