«‎Прошу перевірити його на профпридатність»: скандальний хавбек Минаю жорстко розкритикував суддю матчу з Вересом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
160
1 голос
«‎Прошу перевірити його на профпридатність»: скандальний хавбек Минаю жорстко розкритикував суддю матчу з Вересом
Владислав Вакула. Фото: Google
Півзахисник закарпатського Минаю Владислав Вакула після поразки від Вереса (1:3) у 27-му турі УПЛ накинувся з претензіями до головного арбітра поєдинку Ігоря Пасхала.

Владислав Вакула прокоментував поразку від «Вереса» (1:3) у 27-му турі української Прем'єр-ліги та розкритикував роботу головного арбітра цієї гри Ігоря Пасхала.

«Вже такий другий поєдинок, де нас судить цей… арбітр. Я прошу перевірити його на профпридатність, тому що він забирає в нас вже другу гру поспіль очки. У грі з «Поліссям» він також не дав нам залізне пенальті. Тому я прошу передивитися його компетентність взагалі.

А так, що я можу сказати? Звичайно, прикро програвати. Ми їхали сюди за позитивним результатом, але для нас боротьба продовжується», – сказав Вакула в інтерв'ю УПЛ ТБ.

  • Після 27 турів Минай має в доробку 19 залікових бали та займає останню, 19 сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Желько Любеновича на виїзді зіграє проти Ворскли. Поєдинок заплановано на 11 травня. Початок гри у Полтаві о 13:00.