Команда УПЛ «переїхала» з великого міста в село Київської області: клуб змінив дислокацію

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3043
3 голоси
Команда УПЛ «переїхала» з великого міста в село Київської області: клуб змінив дислокацію
Гравці Зорі. Фото: ФК Зоря (Луганськ)
Луганська Зоря вирішила змінити прописку та уповноважену особу клубу. Тепер чорно-білі базуватимуться у селі Щасливе у Бориспільському районі Київської області.

Зоря через повномасштабне вторгнення вимушена була вдруге змінити свою домівку. Луганці після виїзду із Запоріжжя тепер базуватимуться поруч зі столицею.

Після 2014 року Зоря проводила свої домашні матчі на запорізькій «Славутич-Арені». Також Товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) Зоря було прописано у Запоріжжі, а уповноваженою особою був колишній генеральний директор клубу Станіслав Оганов. Тепер змінилося і перше, і друге.

Як стало відомо завдяки порталу You Control, тепер клуб прописаний під Києвом, а саме у селі Щасливе, що знаходиться в Бориспільському районі Київської області:

  • поштовий індекс: 08325;
  • вулиця Лисенка, будинок 13.

Щодо особи, яка уповноважена укладати та підписувати цивільні та господарські угоди на загальну суму в десять мільйонів гривень з узгодженням із загальними зборами учасників, то Оганов був змінений на начальника Зорі Гузя Ігоря Вікторовича.

  • Зазначимо, що наразі Зоря посідає 11-те місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи 27 залікових пунктів в активі після 25 проведених поєдинків;
  • В наступному турі, 5 травня, луганці в гостях зіграють з Поліссям.