Джерело: у Дніпра-1 можуть з’явитися нові інвестори – клубу загрожує бан, лідери команди підуть вже влітку

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
483
1 голос
Джерело: у Дніпра-1 можуть з’явитися нові інвестори – клубу загрожує бан, лідери команди підуть вже влітку
Гравці дніпровського клубу. Фото: Дніпро-1
Блогер Олександр Скляр, який спеціалізується на новинах дніпровського футболу, розповів про нинішній стан справ у Дніпрі-1. На клуб можуть очікувати великі зміни.

Ведучий ютуб-каналу «Причал» Олександр Скляр, який спеціалізується на новинах Дніпра-1, повідомив про стан справ в клубі.

За його словами, нині дніпряни переживають кризу.

«Наразі все дуже туманно, незрозуміло та просто погано. Клуб фактично виживає, намагаючись бодай якось закривати поточні питання, зарплати. Але на сьогодні зрозумілих перспектив немає».

За інформацією Скляра, клуб шукатиме додаткові джерела фінансування, аби вижити.

«Не виключено, що розглядатимуться варіанти із залученням додаткових інвесторів. Принаймні таке виключається, але це не гарантує того, що це станеться. Якщо я пів року тому міг сказати, що цього точно не буде, то тепер так відповісти не можу. Такий варіант не заперечується».

Наслідком такої ситуації стане прощання з усіма лідерами команди.

«Наразі ніхто не збирається продовжувати контракт. Філіппов, Бабенко, Пасіч ‒ вони з нами попрощаються (якщо нічого такого не відбудеться). Горбунова просто ми продовжувати не будемо, це не має сенсу. Всі наші лідери дали зрозуміти, що вони хочуть піти й пропозиції щодо них будуть розглядати».

Скляр дав зрозуміти на кого, можливо, клуб все ж зможе розраховувати.

«З Когутом буде простіше домовитися, оскільки він дуже довго був травмований. Він до мозку кісток свій. З Танчиком ситуація приблизно як з Горбуновим. Якщо не знайдуть цікаві пропозиції, то за тарілку борщу, можливо, залишаться. Наразі зарплати у них неадекватні, враховуючи їхній рівень гри».

До вищезгаданих проблем клуб може отримати ще й трансферний бан.

«Сьогоднішні борги Дніпра-1 по зарплаті це фігня. Не проблема, взагалі. У клубу купа давніх боргів: по людях, які від нас пішли і їм не закрили ці заборгованості».

Аби оминути цю неприємну ситуацію, клубу необхідно виходити на трансферний ринок.

«Проблема в банах не від того, хто тут грає, а від того, хто у нас колись був. Там незакритих питань вистачає. Клубу, щоб налагодити життя та почати з чистого аркуша треба продати всіх лідерів. Ось тоді є шанси занулити карму та рухатися далі», ‒ зазначив Скляр.

  • Дніпро-1 після 26 турів посідає четверту сходинку в УПЛ, маючи 45 очок;
  • У наступному турі 6 травня дніпряни вдома зіграють проти Кривбасу. Початок гри – о 13:00;
  • Напередодні цієї гри головний тренер дніпрян Юрій Максимов в ексклюзивному коментарі Sport-express.ua заявив, що покине команду у випадку, якщо вона не переможе. Спеціально для нашого сайту щодо цієї ситуації висловився й комерційний директор клубу В’ячеслав Фрідман.