Леоненко перестав дивитись УПЛ: експерт розповів, яким видам спорту приділяє увагу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
477
1 голос
Леоненко перестав дивитись УПЛ: експерт розповів, яким видам спорту приділяє увагу
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник національної збірної України та київського Динамо Віктор Леоненко розповів, що перестав дивитися матчі УПЛ і зосередився на змаганнях з Північної Америки – баталіях в НБА та НХЛ.

Віктор Леоненко розлюбив футбол! І це не здогадки, а зізнання самого колишнього динамівця, який перемкнувся на перегляд баскетболу, хокею та навіть снукеру.

«Не дивлюсь [УПЛ] і з великою тривогою очікую на єврокубки. Зараз більше уваги приділяю снукеру, НХЛ та НБА – там зараз відбувається плей-оф, є на що подивитись, чому повчитись», –  розповів леоненко в інтерв’ю інформаційному агентству «Центр новин».

  • Динамо після 25-ти зіграних поєдинків займає друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги з 57-ма очками в доробку. Відставання від донецького Шахтаря, який лідирує в чемпіонських перегонах, складає чотири пункти.
  • Сьогодні, 1 травня, підопічні Олександра Шовковського у перенесеному поєдинку п'ятого туру УПЛ прийматимуть рівненський Верес. Команда Маріно Пушича зараз грає свій відкладений матч 12-го туру проти одеського Чорноморця.
  • Наступний, 27-й, тур в українській Прем'єр-лізі буде зіграно з 4 по 6 травня.
  • Центральною битвою стане поєдинок між Дніпром-1 та Кривбасом, який винесено на понеділок, 6 травня. Поєдинок у Дніпрі має розпочатися о 13:00.