Розкрита зарплата Ісенка: Ворскла готова збільшити її втричі, щоб втримати таланта – деталі переговорів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
529
1 голос
Розкрита зарплата Ісенка: Ворскла готова збільшити її втричі, щоб втримати таланта – деталі переговорів
Павло Ісенко, фото: Google
Керівництво полтавської Ворскли готове втричі збільшити заробітну плату своєму основному воротарю Павлу Ісенку, щоб він погодився на пролонгацію контракту.

Ворскла все ще не дійшла згоди із Павлом Ісенком щодо продовження чинного контракту воротаря з полтавським клубом, який завершується в кінці поточного сезону.

Тому, аби пришвидшити цей процес, керівництво зелено-білих готове збільшити зарплатню 20-річного стража воріт втричі. Тобто, до 15 тисяч доларів на місяць, адже за інформацією Sport.ua, зараз Ісенко отримує в Полтаві близько п’яти тисяч в американській валюті. 

За інформацією джерела, головна перепона на шляху до нового контракту – клаусула гравця. Голкіпер хоче, щоб вона була не більше одного мільйона євро, а клуб взагалі хоче прибрати опцію прописаної суми із контракту. Наразі між футболістом і клубом йде діалог.

  • Після 26 турів Ворскла має в доробку 30 залікових балів та займає восьму сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Сергія Долганського на виїзді зіграє проти харківського Металіста 1925. Гра пройде в Києві 4 травня. Початок поєдинку о 18:00.