Команда УПЛ готова розірвати трансферний ринок: Циганик назвав суми, за які будуть куплятися футболісти

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
902
1 голос
Команда УПЛ готова розірвати трансферний ринок: Циганик назвав суми, за які будуть куплятися футболісти
Мирон Маркевич та гравці Карпат. Колаж: «Український футбол»
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик повідомив, що один з клубів серйозно налаштований у період літнього трансферного вікна суттєво посилити свій склад.

У суботу, 27 квітня, львівські Карпати у шостому турі чемпіонської групи Першої ліги обіграли СК Полтава з рахунком 1:0 та забезпечили собі вихід до УПЛ у наступному сезоні.

Ігор Циганик заявив, що «леви‎» мають намір закріпитися в еліті українського футболу, а тому будуть активно працювати на трансферному ринку.

«Чи слід чекати гучних трансферів від Карпат? Чекати слід. Я знаю, що там бюджет достатньо хороший можуть виділити, і що там будуть платитися гроші цілком серйозні.

Там можуть купляти футболістів по 500, 700 тисяч, можливо навіть по мільйону. Є амбіції – закріпитися у Прем'єр-лізі, скажемо так», – сказав коментатор в ефірі авторської програми на ютубі.

  • Після 24-х матчів Карпати мають у своєму активі 60 очок та очолюють турнірну таблицю Першої ліги в Групі підвищення у класі. Відрив від Інгульця, який йде на другій позиції, становить 15 балів. До завершення чемпіонату підопічним Мирона Маркевича залишилося провести чотири поєдинки. 
  • У наступному турі львів’яни на виїзді зіграють проти Вікторії. Поєдинок заплановано на 3 травня. Початок гри о 15:00.