Суркіс планує купляти гравців: джерело розкрило трансферні плани Динамо на літо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
628
1 голос
Суркіс планує купляти гравців: джерело розкрило трансферні плани Динамо на літо
Ігор Суркіс. Фотоколаж: Sport-express.ua
Телеведучий та футбольний коментатор Ігор Циганик розповів про плани київського Динамо на літнє трансферне вікно. Він певен, що столичний клуб буде підсилювати атакувальну ланку.

Ігор Циганик припускає, що скаути київського Динамо будут переглядати влітку насамперед гравців з прицілом на атаку. 

«Наскільки я розумію, то Динамо влітку планує купувати гравців. Будуть купувати в групу атаки, вже не в захист. Михавко грає, ним задоволені, ще є Сирота, Попов, Дячук. Ця позиція на даному етапі закрита. Можливо будуть когось брати під Лігу чемпіонів. 

Тут багато залежить від того де будуть грати. Якщо виграють чемпіонат, то можна під Лігу чемпіонів і витратитись, бо ти розумієш, що тобі прийдуть гроші. Якщо ж ні, то є питання. Але як я розумію, то когось в атаку збираються купляти», –  розповів Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютуб.

  • Динамо після 25-ти зіграних поєдинків займає друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги з 57-ма очками в доробку. Відставання від донецького Шахтаря, який лідирує в чемпіонських перегонах, складає чотири пункти.
  • Післязавтра, 1 травня, біло-сині вдома у перенесеному поєдинку п'ятого туру прийматимуть рівненський Верес. Початок гри у столиці України о 15:30.