«Ми зустрічалися з Буткевичем»: ван Леувен відверто розповів, чи пропонували йому посаду в Поліссі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
75
1 голос
«Ми зустрічалися з Буткевичем»: ван Леувен відверто розповів, чи пропонували йому посаду в Поліссі
Патрік ван Леувен. Фото: Google
Колишній головний тренер луганської Зорі та донецького Шахтаря Патрік ван Леувен повідомив, чи справді йому пропонували очолити житомирське Полісся.

Патрік ван Леувен розповів, що шукає клуб, який має серйозні амбіції та планує зростати і розвиватися.

«У клубу мають бути амбіції. Я вже говорив, що багато клубів в Україні хочуть створювати інфраструктуру для розвитку футболістів. У нас має бути метч по амбіціях для успіху. Це те, що я шукаю. Я не люблю брати участь, я хочу досягати успіху. І я не тільки хотів би створювати можливості, а й отримувати їх для того, щоб досягати успіху зі своїм клубом». 

Фахівець зізнався, що пропозиції стати головним тренером Полісся він не отримував, але знайомий з власником команди Генадієм Буткевичем.

«Чи були контакти з Поліссям? Агенція, яка асистує мені у пошуках могла мати розмову з ними, але я не отримував жодної офіційної пропозиції по жодній посаді. 

Ми зустрічалися з Буткевичем на грі збірної. Ми познайомилися - ось і все. Він знав хто я, я знав хто він. Розмовляли кілька хвилин про українську лігу, про розвиток, їхній клуб та гравців».

  • Ван Леувен очолював Зорі з літа 2022-го по літо 2023-го року та зумів привести луганців до третього місця в УПЛ. Потім наставник очолив Шахтар, але провів на чолі донецького клубу лише 12 матчів.
  • Після 26 турів Полісся має в активі 42 пункти та займає шосту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату України.
  • У наступному турі команда Сергія Шищенка вдома прийматиме луганську Зорю. Поєдинок в Житомирі має відбутися 5 травня та розпочатися о 13:00.