Плани Динамо на Супрягу зірвалися: журналіст розповів, чи перейде форвард киян до Дніпра-1

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
571
2 голоси
Плани Динамо на Супрягу зірвалися: журналіст розповів, чи перейде форвард киян до Дніпра-1
Владислав Супряга. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський поділився думками щодо потенційного трансферу Владислава Супряги з київського Динамо до Дніпра-1.

Михайло Співаковський зізнався, що не вірить, що Динамо та Дніпро-1 ведуть перемовини щодо трансферу Владислава Супряги. Журналіст додав, що кияни планували «‎розкрутити» нападника та дорого продати у Європу.

«Зараз є чутки, що Динамо та Дніпро-1 домовляються про трансфер чи оренду Супряги. Я не вірю в трансфер, тому що Супряга достатньо отримує в Динамо, це по-перше. По-друге, Супряга – це взагалі дуже важливий момент. 

Скільки він коштував? Він прийшов за обопільною згодою, щоб його «‎розкрутити» та продати за кордон. Тоді здавалося, що він коштуватиме дуже дорого».

Ведучий вважає, якщо форвард столичної команди і перейде до Дніпра-1, то тільки на правах оренди. 

«Наскільки я розумію, тоді керівництво Дніпра-1 запропонувало керівникам Динамо купити Супрягу назад, але за копієчку, скажімо так. З того моменту Динамо каже «ні-ні-н». Ну і як я знаю, Дніпро-1 якщо й розглядає запрошення Супряги, то лише на правах оренди. Хоча 24 роки, пік його фізичної форми зараз у ці два-три роки, можемо щось і покаже людина», – сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

  • Нагадаємо, що Супряга зіграв у восьми зустрічах за Динамо у нинішньому сезоні та записав до свого активу два асисти.
  • Динамо відіграло 25 матчів в УПЛ, набрало 57 балів і посідає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату України. 
  • У середу, 1 травня, підопічні Шовковського зіграють наступний матч в чемпіонаті України проти Вереса (15:30).