Кривбас не сумнівається, що потрапить у єврокубки: команда Вернидуба розглядає чотири стадіони у Європі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
238
1 голос
Кривбас не сумнівається, що потрапить у єврокубки: команда Вернидуба розглядає чотири стадіони у Європі
Артем Гагарін (праворуч) на стадіоні в Берліні. Фото: ФК Кривбас
Делегація Кривбаса мала відрядження до Німеччини, де відвідала чотири міста, які розглядаються клубом для проведення єврокубкових ігор у наступному сезоні. Команда з Кривого Рогу може грати в Берліні, Дрездені, Гельзенкірхені чи Кельні.

За прикладом донецького Шахтаря, Кривбас має намір проводити свої єврокубкові матчі на території Німеччини. Принаймні про це свідчить вектору відрядження делегації клубу з Кривого Рога, яка днями відсідала одразу чотири німецькі міста – Берлін, Дрезден, Гельзенкірхен та Кельн.

«Після попередніх ZOOM-конференцій з багатьма німецькими стадіонами ми визначили для себе пріоритетні арени: Rudolf-Harbig-Stadion в Дрездені, RheinEnergieStadion в Кельні, Veltins-Arena в Гельзенкірхені та Olympiastadion в Берліні. На цьому етапі було важливо особисто відвідати, проговорити певні нюанси та деталі з керівництвом стадіонів та представниками клубів, які проводять на них свої матч», –  розповів віце-президент Кривбаса Артем Гагарін у коментарі клубній пресслужбі.

Відомо, що стадіони, на яких побувала делегація, вміщують від 25 до 75 тисяч глядачів. Деякі з арен цьогоріч будуть приймати ігри Євро-2024, тому вони будуть повністю готові, а на деяких ще треба буде проводити певні роботи. 

Також арени відрізняються кількістю бізнес-місць та скайбоксів, що також впливає на формування загального кошторису та остаточного вибору криворізького клубу.

  • Після 26-ти турів команда Юрія Вернидуба має в доробку 54 очки та займає третю сходинку у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі Кривбас на виїзді зіграє проти Дніпра-1. Центральний поєдинок 27-го туру заплановано на 6 травня. Гра у Дніпрі має розпочатися о 13:00.