«Став важливим гравцем»: Ярмоленко висловився про повернення збірника в Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
70
1 голос
«Став важливим гравцем»: Ярмоленко висловився про повернення збірника в Динамо
Володимир Бражко. Фото: Google
Вінгер національної збірної України та київського Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував повернення після травми до складу команди свого одноклубника хавбека Володимира Бражка.

Андрій Ярмоленко впевнений, що той факт, що Володимир Бражко відновився та готовий допомагати Динамо у матчах УПЛ є позитивним моментом.

«‎У нас в команді десь 25 футболістів, і кожен готовий зіграти. Звісно, Володимир Бражко у цьому сезоні став важливим гравцем для Динамо, тому для нас його повернення до строю – це лише плюс», – сказав вінгер в інтерв’ю для пресслужби Динамо.

  • Ярмоленко у нинішньому сезоні провів у складі Динамо 13 поєдинків у всіх офіційних турнірах, забив шість голів та віддав дві результативні передачі.
  • Бражко у поточному сезоні провів 25 поєдинків в усіх турнірах за столичних гранд, забивши шість голів та двічі асистувавши партнерам. Також хавбек відіграв дві гри за збірну України, без результативних дій.
  • Київський клуб зараз займає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату України, відстаючи від донецького Шахтаря на чотири залікові пункти.
  • У суботу, 27 квітня, команда Олександра Шовковського зустрінеться з Дніпром-1 в рамках 26-го туру чемпіонату України. Початок гри о 13:00 за Києвом.