Більше, ніж у Карпат Маркевича: Кривбас Вернидуба відзвітувався про сплату податків

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
31
1 голос
Більше, ніж у Карпат Маркевича: Кривбас Вернидуба відзвітувався про сплату податків
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас
Кривбас повідомив, яку суму податків команда Юрія Вернидуба заплатила до державного бюджету України за минулий рік. За цим показником криворізький клуб випередив львівські Карпати.

За минулий рік криворізький Кривбас сплатив до бюджету України податків на загальну суму в 38 мільйонів 476 тисяч 144 гривні.

«Наш клуб є сумлінним платником податків, адже це важливий і почесний обовʼязок кожного, особливо у ці важкі для України часи. Сплата податків – необхідний вклад кожного в національну економіку. 

Вчасне внесення коштів до бюджету впливає на економічний потенціал нашої країни, її Незалежність та могутність, тож давайте разом максимально підтримувати державу», – йдеться в повідомленні пресслужби Кривбаса.

Нагадаємо, що раніше була новина, що Карпати сплатили податків на понад 29 мільйонів гривень.

  • Кривбас після 25-ти зіграних матчів у чемпіонату України займає третє місце в турнірній таблиці УПЛ з 51-м очком в активі. Відставання від донецького Шахтаря, який лідирує у національній першості, складає сім балів.
  • У наступному турі команда Юрія Вернидуба вдома прийматиме харківський Металіст 1925. Поєдинок заплановано на 28 квітня. Початок гри у Кривому Розі о 18:00.