Названо найкращих гравців УПЛ та відкриття цього сезону: український тренер здивував вибором

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
117
1 голос
Названо найкращих гравців УПЛ та відкриття цього сезону: український тренер здивував вибором
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній головний тренер рівненського Вереса Сергій Лавриненко виокремив найкращих гравців у поточному сезоні УПЛ. До його списку потрапили Володимир Бражко, Георгій Судаков та Олександр Яцик.

Сергій Лавриненко вміє дивувати. Обираючи найкращих гравців української Прем'єр-ліги, фахівець досить прогнозовано включив до тріо обраних Володимира Бражка з Динамо та Георгія Судакова із Шахтаря і дуже несподівано – динамівця Олександра Яцика, який грає в оренді за луганську Зорю. 

«Бражко, Судаков і Яцик, мені дуже до вподоби його гра. Бражко і Яцик гравці різного профайлу. Яцик це більше атакуюча «вісімка», а Бражко гравець більш оборонного плану». 

 Ще більше Лавриненко здивував своїм списком, коли мова зайшла про головні відкриття цьогорічної кампанії.

«Назву гравця, який прийшов у Верес із Першої ліги – Євгена Шевченка. Він відразу влився в колектив і дуже добре провів цей сезон. Не багато гравців його профайлу показують таку відмінну гру цього сезону. 

Також я би відмітив захисника Руха Слюбика, цей гравець мені дуже до вподоби. І, мабуть, Квасниця. Він непогано заявив про себе, але йому ще не вистачає стабільності», – розповів Лавриненко в інтерв’ю ТаТоТаке.

  • Сергій Лавриненко в якості тренера працював з Зіркою із Кропивницького, Інгульцем з Петрового та рівненським Вересом.