Динамо запропонувало Дніпру-1 перенести матч в Київ: Фрідман жорстко відповів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
465
1 голос
Динамо запропонувало Дніпру-1 перенести матч в Київ: Фрідман жорстко відповів
В'ячеслав Фрідман. Фото: Google
Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман назвав умову, за якої домашній поєдинок 26-го туру УПЛ його команди проти київського Динамо може відбутися в столиці України.

Дніпро останнім часом все частіше потерпає від ракетних атак путінської армії. Постраждали від агресії країни-терориста спортивна школа та учбово-тренувальна база Дніпра-1.

Через відсутність можливості надати безпеку на матч УПЛ Динамо пропонувало Дніпру-1 зіграти поєдинок 26-го туру чемпіонату України в Києві. Про це повідомив Telegram-канал Динамо Київ Inside.

В'ячеслав Фрідман, який раніше висловлювався щодо можливої зміни локації дніпровської команди, дав зрозуміти, що підопічні Юрія Максимова налаштовані зіграти з киянами на своєму полі.

«Матч може переноситися тільки за умови, якщо безпекова ситуація погіршиться, на сьогоднішній день ми цього не бачимо, тож вважаємо, що команди повинні грати в рівних умовах. 

Кривбас, Шахтар, Динамо Київ. Зараз ми поїдемо в Київ, потім нам треба буде їхати у Кривий Ріг, потім у Львів‎».

Комерційний директор Дніпра-1 розповів, що Динамо було готове оплатити переїзд та проживання дніпрян.

«Вони погодилися оплатити нам дорогу та проживання, але тоді треба їхати грати в Кривий Ріг до Кривбасу та у Львів до Шахтаря. 

Коли це робити? Тим паче якщо в Києві результат буде для нас не зовсім позитивним, чого б дуже не хотілося, які розмови будуть? Що ми злили матч?‎», – сказав Фрідман у коментарі Telegram-каналу Дніпрянин. 

  • Матч між Дніпром-1 та Динамо має відбутися 27 квітня о 13:00 за київським часом.
  • Динамо після 24-х зіграних поєдинків займає друге місце в турнірній таблиці УПЛ з 54-ма очками в активі. Дніпряни набрали 45 балів у 25 зустрічах та замикають топ-4 чемпіонату.