Гол новачка Динамо не допоміг: Кривбас здобув вольову перемогу над Чорноморцем і залишив Григорчука ні з чим

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
163
2 голоси
Гол новачка Динамо не допоміг: Кривбас здобув вольову перемогу над Чорноморцем і залишив Григорчука ні з чим
Гравці Чорноморця та Кривбасу. Фото: ФК Чорноморець
У суботу, 20 квітня, Кривбас в гостях обіграв Чорноморець (2:1) у рамках 25-го туру чемпіонату України. Підопічні Юрія Вернидуба створили камбек.

Кривбас здолав Чорноморець (2:1) у 25-му турі УПЛ.

Чорноморець відкрив рахунок у матчі голом «в роздягальню» від Максима Брагару. Футболіст отримав пас у штрафному майданчику суперника від Артура Авагімяна, на індивідуальній майстерності розібрався з обороною та вразив кут воріт.

💣 Відео голів дивіться в нашому телеграм-каналі

Цікаво, що перед грою гендиректор одеситів Анатолій Місюра заявив, що Брагару з наступного сезону виступатиме за Динамо.

В другому таймі Кривбас зумів переломити хід гри. Вже на 47-й хвилині після шикарної передачі від Дмитра Хомченовського вихід віч-на-віч із голкіпером реалізував Максим Луньов.

На 72-й хвилині переможний гол провів Бандейра. Португалець забив дебютний гол за Кривбас, влучно пробивши головою після подачі з флангу від Максима Задераки.

20 квітня. 15:30. Одеса. Стадіон «Чорноморець»

Чорноморець – Кривбас – 1:2

Голи: Брагару, 44 – Луньов, 47, Бандейра, 72

  • Кривбас розташовується на третій сходинці у таблиці. В активі команди 51 очко. У наступному турі підопічні Юрія Вернидуба 28 квітня вдома приймуть Металіст 1925;
  • Чорноморець залишається на восьмій позиції, набравши 29 балів у 24 зустрічах. 27 квітня «моряки» в гостях зіграють проти Минаю.