Дубінчак назвав найнебезпечнішого гравця Полісся, і це не Макуана: гравець Динамо висловився про Реброва

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
101
1 голос
Дубінчак назвав найнебезпечнішого гравця Полісся, і це не Макуана: гравець Динамо висловився про Реброва
Владислав Дубінчак. Фото: ФК Динамо (Київ)
Захисник київського Динамо Владислав Дубінчак поділився очікуваннями від наступного матчу своєї команди проти житомирського Полісся, а також розповів про мотивацію тренувань перед головним тренером збірної України Сергієм Ребровим.

Владислав Дубінчак розповів, що і він, і його партнери по Динамо напередодні тренувалися з подвійною віддачею. По-перше, у неділю на біло-синіх чекає матч проти житомирського Полісся, якому динамівці прагнуть віддати борг за поразку в першому колі (2:3), а по-друге, тому, що за  роботою команди спостерігав не лише Олександр Шовковський, а й головний тренер національної збірної України Сергій Ребров.

«Звісно, це додає мотивації. Ми розуміємо, що за прогресом кожного спостерігають, і кожен має шанс поїхати на Євро. Тому кожен гравець викладається на свій максимум».

Також Дубінчак висловився і про гравця-лідера Полісся. Як виявилося, на думку динамівця, це не Бені Макуана, який нині перебуває на лікарняному.

«Я би виділив Артема Козака. Не через те, що він мій друг, вважаю його лідером команди. Він один із найнебезпечніших гравців у складі Полісся. І у першому матчі саме він забив переможний гол.

Налаштовані взяти реванш за ту поразку в Житомирі. На мою думку, тоді ми самі втратили свій шанс виграти той матч, хоча все було в наших руках – ми вели в рахунку, граючи у більшості. Ми самі припустилися непотрібних помилок, через які програли той матч», –  розповів Дубінчак в інтерв'ю клубній пресслужбі Динамо.