«Якщо буде вільний час»: Вірт після приходу в Звягель висловився про роботу експертом на УПЛ ТБ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
42
1 голос
«Якщо буде вільний час»: Вірт після приходу в Звягель висловився про роботу експертом на УПЛ ТБ
Юрій Вірт. Фото: Facebook ФК Звягель
Новий головний тренер друголігового Звягеля Юрій Вірт розповів, що його робота на телебаченні в ролі експерта з переїздом на Житомирщину стає на дуже тривалу паузу.

Юрій Вірт одразу ж після підписання контракту зі Звягелем розставив пріоритети та припинив співпрацю з телевізійним мовником, що транслює матчі УПЛ на території нашої країни. Поєднувати роботу тренера та телевізійного експерта Вірт наміру не має.

«Я однозначно сфокусований на роботі в Звягелі. Якщо буде вільний час – я відкритий. Є велика різниця, коли ти в тренувальному процесі і в прямому ефірі. Може, до цього бракувало досвіду, були помилки. Потрібно розвиватися та правильно доносити речі вболівальникам.

Тренерська робота – це моє. Я більше 30 років у професійному футболі. Повернувся туди, де більш комфортно себе почуваю», –  розповів Вірт в інтерв'ю Sport-express.ua.

  • Звегель після 21-ї гри має в доробку 50 очок та займає друге місце у турнірній таблиці української Другої ліги. У команди Юрія Вірта порівну балів з ЮКСА, але гірші додаткові показники.
  • У наступному турі Звягель вдома прийматиме другу команду львівських Карпат. Поєдинок заплановано на 21 квітня. Початок гри о 12:30.